Strategisch Business Development Manager Zorginnovatie & Strategisch Business Development Manager Onderzoekspartnerships

Job

Voor onze opdrachtgever De Hartstichting zoeken wij twee posities in het team Onderzoek & Zorginnovatie:

Strategisch Business Development Manager Zorginnovatie
&
Strategisch Business Development Manager Onderzoekspartnerships

Beiden 32-40 uur per week, standplaats: Den Haag

Wat ga je doen?
In deze functie heb je drie hoofdtaken:
Opzetten, uitbouwen en onderhouden van strategische partnerships met het onderzoeksveld, publiek/private partijen en fondsen t.b.v. intensiveren en versnellen van relevant onderzoek. Je coördineert daarbij vanuit de Hartstichting de oprichting en ontwikkeling van de Dutch CardioVascular Alliance.

Sturen op en stimuleren van valorisatie/implementatie van wetenschappelijk onderzoek. Je bouwt aan een landelijk netwerk met private partijen, beleidsmakers en het onderzoeksveld.
Het initiëren en implementeren van een zorginnovatieprogramma t.b.v. innovatieve onderzoeks- en zorginnovatieprojecten.
Je geeft het relatiemanagement van de Hartstichting vorm in het krachtenveld van wetenschap, gezondheidszorg en het bedrijfsleven met als doel onderzoek naar hart- en vaatziekten en de toepassing van kennis in de praktijk te versnellen.
Je wordt daarbij ondersteunt door een team van Beleidsadviseurs en Communicatie medewerkers.

Profile

Wat vragen wij?
Ruime ervaring (minimaal 7-10 jaar) in de wereld van wetenschappelijk onderzoek(sbeleid) en/of gezondheidzorg(sbeleid).
Een netwerk binnen de onderzoekswereld, het bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg.
Je hebt aantoonbare affiniteit met hart- en vaatziekten. Een netwerk op gebied van cardio-vasculair onderzoek is een pré.
Minimaal een academische opleidingJe bent een pionier én weet andere partijen te overtuigen en te activeren.Analytisch sterk, je kan makkelijk schakelen tussen de belangen van diverse partijen in het onderzoeksveld.Positief, resultaatgericht, in staat om de agenda van de Hartstichting overtuigend voor het voetlicht te brengen.
Gedreven, deskundig en toegankelijk (onze kernwaarden).

Contact

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij Bart Hermsen, Manager Recruitment, telefoon 0629 319 377.

Location

Den Haag

Company

Orangex BV

Publication date

16.01.2018

Publication end date

17.03.2018

Vacature delen via:

Jumpstart your career

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 25-29 June 2018 in Amsterdam, Leiden and Utrecht, the Netherlands. Register now!

Why participate

The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders and increase your international network.

Employers meet talent

Is your organisation interested in early-career talents in Life Sciences? BioBusiness Summer School can get you in touch with business oriented PhDs, postdocs or Master students. More info can be found here.