Sales Representative - Jan Zandbergen BV

Wegens groei en de ambitie verder te groeien zoeken wij uitbreiding in ons Sales Team en is de volgende vacature beschikbaar;

Sales Representative

De Sales Executive is verantwoordelijk voor zowel het bestaande klantenbestand als voor acquisitie van nieuwe klanten. Onze klanten zijn te vinden in de industrie, C&C, Foodservice en Retail. Je werkt in een internationaal team van 25 collega’s. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur.

Taken & verantwoordelijkheden

• Het volledige assortiment verkopen aan zowel industriële klanten, als klanten in de gastronomie, als C&C of Retail in Oost-Europa. Ook richt je jezelf op de acquisitie van nieuwe klanten.
  • Je bent op de hoogte van prijsontwikkelingen en reageert daar adequaat op.
  • Je werkt net als alle Sales collega’s in een team waarbinnen iedereen zijn eigen focus heeft in land of productgroep. Daarbinnen werk je zelfstandig binnen een vooraf afgesproken kader met eigen verantwoordelijkheden en de daarbij behorende bevoegdheden.
  • Vanuit het kantoor in Veenendaal acquisitie plegen en contacten onderhouden met bestaande relaties. Eén à tweemaal per jaar werkt de Sales Representative mee op een internationale beurs binnen Europa.

Gewenst profiel

• Minimaal HBO werk- en denkniveau, voorkeur voor een opleiding in een commerciële richting.
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Een aanvulling met een andere moderne taal is een pré.
  • Heeft minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie in bij voorkeur de vleesbranche, of anders in de agri-food of FMCG.
  • Analytisch vermogen om de vele informatiestromen te kunnen toepassen bij de eigen verkoopdoelen.
  • Rekenvermogen om diverse regelingen in prijs om te zetten in een kostprijs en van daaruit in een verkoopprijs
  • Competenties: Flexibel, Klantgericht, Verantwoordelijkheidsgevoel, Samenwerken, Resultaatgerichtheid, Onderhandelingsvaardigheid

Aanvullende wens
De Sales Representative woont in Midden-Nederland, ofwel is bereid naar deze regio te verhuizen.

• Werken in een snelgroeiend, internationaal opererende organisatie;
  • Ambitieuze, toegewijde en resultaatgerichte werkomgeving;
  • Een uitdagende positie met verantwoordelijkheid;
  • Een concurrerende beloning, goede secundaire voorwaarden zoals pensioen en een gratis lunch.

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat is actief in de foodsector. Uit de beste streken ter wereld halen wij een breed assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte voor de Europese thuismarkt. Tevens beschikken we over een eigen productieomgeving en hebben we eigen merken zoals The Meatlovers en Roosterz&Co in het assortiment. Wij leveren onze producten aan de industrie, foodservice en retail. We zijn een modern familiebedrijf met een grenzeloze ambitie. Klantgerichtheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid zijn onze kerncompetenties. Op deze locatie in de Foodvalley werkt een team van 150 medewerkers. We kennen een directe, no-nonsense cultuur. Jouw aanstaande collega’s zien hun werk als “uitdagend, overzichtelijk en elke dag anders.”

Interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Meer informatie? Neem contact op met Hetty Zwijnenburg (P&O Manager) op nummer 0318-563568. Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Veenendaal

Jan Zandbergen BV

16.09.2019

Jan Zandbergen BV

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 24-28 June 2019 in Amsterdam, the Netherlands.