Quality Manager

Job Quality Manager

Op zoek naar een Kwaliteitsmanager rol in Food?

Bij Farm Frites in Oudenhoorn is een vacature ontstaan:


Quality Manager
Fulltime

Binnen de aardappelindustrie en dus ook binnen Farm Frites wordt het steeds belangrijker om de veiligheid van onze medewerkers en de kwaliteit van ons product op een steeds hoger plan te krijgen. Om dit in de nabije toekomst beter mogelijk te maken hebben we besloten om de verantwoordelijkheid voor veiligheid en kwaliteit niet langer bij één persoon neer te leggen, maar om dit te splitsen over twee rollen. Deze rollen zijn op dit moment al binnen onze organisatie aanwezig en om beide rollen een maximale kans op succes te geven zullen ze direct aan de Plant manager in Oudenhoorn gaan rapporteren. Als gevolg van deze beslissing zal de milieu coördinator ook direct aan de Plant manager rapporteren.

Functieomschrijving Quality Manager
Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor alle kwaliteitsonderwerpen en food safety gerelateerde issues voor de Oudenhoorn productie site. Als hoofd van de afdeling ben je, samen met jouw team van 3 medewerkers, verantwoordelijk voor implementatie, onderhoud en verbetering van HACCP en food safety systemen, inclusief audits, vereiste programma’s en continue verbeterprogramma projecten. Je implementeert Corporate policies en past ze op de lokale situatie aan, je vergroot het bewustzijn van het productiepersoneel omtrent klantenklachten en GMP problemen. Je bent nauw betrokken met de installatie van nieuwe apparatuur en lancering van nieuwe producten. Je rapporteert aan de Plant Manager, maakt deel uit van het Plant MT en werkt nauw samen met de afdelingen Corporate QA, Operations, Technische Dienst en Customer Care. Dit is een belangrijke rol voor een ervaren kwaliteit- en voedselveiligheid professional die bereid is om minstens drie jaar te investeren vooraleer door te groeien naar een volgende (internationale) opportuniteit.


Belangrijkste prioriteiten zijn:

 • Het bouwen van de afdeling Kwaliteit en Voedselveiligheid.
 • Trainen en coachen van de medewerkers om bewustwording rond voedselveiligheid te verhogen en een mindset te genereren naar klantgericht denken.
 • Optimaliseren naar een professionele schoonmaakorganisatie.
 • Voedselveiligheidssystemen implementeren en verbeteren, rekening houdend met wettelijke en zakelijke eisen, en ervoor zorgen dat de plant volgens de voedselveiligheidsnormen produceert.
 • Organiseren en faciliteren van interne en externe audits.
 • Trendanalyses en verbeteren van de prestaties van de site op de KPI's voor voedselveiligheid.

Profile Quality Manager

 • Een HBO diploma, ofwel op het gebied van industriële techniek, voedingsmiddelentechnologie, chemie, biochemie of biowetenschappen.
 • Minstens 8 of meer jaar werkervaring waarvan tenminste 3 jaar ervaring als leidinggevende.
 • Ervaring als lid van een MT is een pre.
 • Ervaring met HACCP, BRC, IFS & AIB.
 • Bewezen vaardigheden in het verhogen van de betrokkenheid van medewerkers en potentieel om door te groeien binnen de divisie.
 • Talent voor projectmanagement, planning en organisatie.
 • Ervaring met verandertrajecten.
 • Positieve, proactieve en resultaat gedreven houding met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • Gepassioneerd door frietjes en productieprocessen.
 • Vloeiende beheersing van het Nederlands en Engels.

Benefits

Werken bij Farm Frites is leuk, creatief en uitdagend. Daarom bieden we onze medewerkers een omgeving waarin hun individuele talenten tot bloei kunnen komen en hun persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden. Wij bieden daartoe ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden, een werkklimaat waarin uitdaging en ondersteuning in evenwicht zijn en een promotiebeleid dat recht doet aan kunde en prestaties. Als familiebedrijf hecht Farm Frites aan menselijke omgangsvormen waarin wederzijds respect, wederzijdse zorg en wederzijdse verantwoordelijkheid leidend zijn. Deze functie gaat gepaard met bijpassend loonpakket aangevuld met goede secundaire voorwaarden voor het traject van twee jaar.

Contact

Lijkt je deze rol op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier en voeg je CV en motivatiebrief toe. Selectiedata worden per kandidaat bepaald.

Voor meer informatie kun je contact leggen via ecruitment@Farmfrites.com">Recruitment@Farmfrites.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Quality Manager Oudenhoorn, Vacature Quality Manager Zuid-Holland, Vacature Quality Manager Nissewaard, Kwaliteitsmanager

Location

Oudenhoorn

Company

Farm Frites

Publication date

06.11.2017

Publication end date

05.01.2018

Vacature delen via:

Jumpstart your career

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 25-29 June 2018 in Amsterdam, Leiden and Utrecht, the Netherlands. Register now!

Why participate

The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders and increase your international network.

Employers meet talent

Is your organisation interested in early-career talents in Life Sciences? BioBusiness Summer School can get you in touch with business oriented PhDs, postdocs or Master students. More info can be found here.