QA Complaint Officer

Job

Beaphar is een toonaangevende producent van een zeer uitgebreid assortiment van genees- en verzorgingsmiddelen voor kleine huisdieren voor zowel de nationale als de internationale markt.

Beaphar heeft voor haar standplaats Raalte een vacature voor een:

QA Complaint Officer
32-40 uur per week

Over de functie van QA Comlaint Oficer
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van registratie en snelle afhandeling van alle klachten die binnen de internationale Beaphar organisatie vanuit de markt worden gemeld. Daarnaast bied je ondersteuning aan de QA afdeling en de Operationele Divisie bij kwaliteitsgerelateerde onderwerpen.

Omschrijving van het takenpakket:

 • Onderhouden en continu optimaliseren van de klachtenprocedure binnen Beaphar B.V.;
 • Coördineren van juiste uitvoering van de klachtenprocedure binnen de internationale organisatie, waaronder het zorgdragen voor;
  • een juiste en volledige registratie van klachten;
  • correcte en snelle afhandeling van klachten door betrokken personen binnen de organisatie;
 • Collega’s bij onze internationale verkooporganisaties voorzien van feedback omtrent uitkomst klachtenonderzoek, zodat zij in staat zijn om een klacht met de consument naar tevredenheid af te handelen;
 • Periodiek evalueren van het functioneren van het klachtenafhandeling systeem d.m.v. het leveren van een bijdrage aan de Quality Management Review;
 • Opstellen en onderhouden van instructies/procedures (SOP’s);
 • Deelnemen aan interne audits;
 • Ondersteunen van de QA afdeling bij alle voorkomende werkzaamheden.

Profile

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste kandidaat met een HBO opleiding in een technische richting die affiniteit heeft met een farmaceutische werkomgeving en huisdieren. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen/vaardigheden:

 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Duits, zowel mondeling als schriftelijk (goede beheersing van andere talen is een pre);
 • In staat goed overzicht te houden en gedreven om er voor te zorgen dat elke klacht zo goed en snel mogelijk kan worden afgehandeld;
 • Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel;
 • Stressbestendig en standvastig;
 • Bereid om je te verdiepen in relevante wet- en regelgeving, richtlijnen en procedures.

Benefits

Beaphar is een internationaal familiebedrijf met een informele werksfeer en een no-nonsense cultuur, waar aandacht is voor innovatie, maar ook voor (persoonlijke) ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich betrokken en zijn trots op onze organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten wij dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede werksfeer en gericht zijn op (continue) verbetering. Wij bieden een uitdagende functie, met ruimte voor eigen initiatief en verdere ontwikkeling en doorgroei, tegen een marktconform salaris.

Contact

Om een indruk te krijgen van Beaphar verwijzen we je graag naar onze website www.beaphar.nl.

Voor inhoudelijke informatie over deze functie bel je tijdens kantooruren met Ramon Harting (QHSE Manager) op telefoonnummer 0572-348 945.

Solliciteren op de functie van QA Complaint Officer
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie, dan nodigen wij je graag uit om vóór 19 oktober a.s. te solliciteren via onze sollicitatiepagina. Je kan je motivatie en CV richten aan Rosemarie Haarman (HR adviseur).

Ook junior kandidaten nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Kwaliteit, Quality, Kwaliteitsmanager, Quality Management, Techniek, Technisch, HBO, vacature Raalte

Location

Raalte

Company

Beaphar B.V.

Publication date

30.09.2020

Publication end date

29.11.2020

Vacature delen via:

Jumpstart your career

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will take place from 28 June to 2 July 2021!

Why participate

The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders and increase your international network.

Employers meet talent

Is your organisation interested in early-career talents in Life Sciences? BioBusiness Summer School can get you in touch with business oriented PhDs, postdocs or Master students. More info can be found here.