Programma Manager Opleidingen & Arbeidsmarkt

Job Programma Manager Opleidingen & Arbeidsmarkt

Als partner in een nieuw Nederlands/Belgisch samenwerkingsproject dat vanaf april 2018 zal starten, gaat Hyphen Projects nieuwe cursussen en oriëntatie-evenementen ontwikkelen en organiseren in Nederland en België. Het doel van deze post-academische activiteiten is om jong afgestudeerden in de Life Sciences te helpen met (her)oriënteren op hun loopbaan en hen meer ‘industrie-klaar’ te maken en zo hun overstap naar commerciële baan te versoepelen.

Voor dit project zoeken we een Programma Manager Opleidingen & Arbeidsmarkt. De nieuwe collega zal samen met het projectteam zorgdragen voor het ontwikkelen, organiseren en vercommercialiseren van de nieuwe programma’s, waarbij de Programma Manager hier de lead neemt. De taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:

  • Onderzoeken van de curriculum noden en invulling.
  • Opzetten van de curricula, incl. identificeren, benaderen en vastleggen van sprekers en trainers.
  • Ontwikkelen van promotiematerialen en het werven van deelnemers.
  • Engageren van partners en competentie providers voor de curricula.
  • Praktische en logistieke organisatie van de curricula in Nederland en Vlaanderen.
  • Evalueren van de curricula na afloop.
  • Onderhouden van contacten en afstemmen met partners van het samenwerkingsproject.
  • Mee helpen opzetten van een grensoverschrijdend talentpool t.b.v. de curricula.

Company profile

Onder het motto ‘Connecting Science to Business’ brengen wij professionals en organisaties bij elkaar in de Life Sciences. Ons doel is om zowel de professionals als de organisaties die in deze sector actief zijn, te helpen ontwikkelen en groeien. Hiertoe bedenken, ontwikkelen en organiseren we offline en online platforms, die de deelnemers informatie, inzicht, inspiratie en interactie bieden. Dit doen we voornamelijk op eigen initiatief en in eigen beheer. Zo organiseren we al sinds 2005 carrière-evenementen, summer schools en cursussen die starters en young professionals helpen met hun carrière-oriëntatie, hen in contact brengen met potentiële werkgevers, en hen voorbereiden op de transitie van science naar business. Hiernaast organiseren we toonaangevende conferenties en programma’s die podia bieden aan innovaties en de partijen bij elkaar brengen die deze innovaties mogelijk maken.

Ons bedrijf heeft een informele en platte structuur en bestaat op dit moment uit zes personen. Eigen initiatief, pro-activiteit en teamspirit vinden we belangrijk.

Profile Programma Manager Opleidingen & Arbeidsmarkt

Je hebt een opleiding genoten op WO-niveau in een van de Life Sciences richtingen. Je hebt relevante werkervaring opgedaan van minimaal 3 jaar, bij voorkeur met het opzetten en organiseren van post-academische cursussen en programma’s in de Life Sciences. Je bent een sterke communicator en organisator. Je hebt commercieel gevoel en ben schriftelijk en mondeling sterk. Je bent een intelligente doener, stressbestendig, kan goed overzicht bewaken en hebt oog voor details. Je vindt het prettig om samen te werken in een team en voelt je thuis in een kleine, informele organisatie.

Benefits

Een uitdagende en afwisselende fulltime functie in een jong en collegiaal team. Je werkt samen in teamverband in een prettige, informele sfeer. We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft in eerste instantie een contract voor zeven maanden. Bij wederzijdse tevredenheid kan het verlengd worden voor onbepaalde periode. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt het salaris tussen €2.800 en €4.200 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Contact

Ben je enthousiast over ons bedrijf en deze functie, dan zien we je CV en motivatiebrief graag tegemoet voor 15 februari aanstaande.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Hyphen Projects

Haifen Hu
T 035 628 66 59
E h.hu[at]hyphenprojects.nl

Location

Hilversum

Company

Hyphen Projects

Publication date

02.01.2018

Publication end date

03.03.2018

Hyphen Projects
Vacature delen via:

Jumpstart your career

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 25-29 June 2018 in Amsterdam, Leiden and Utrecht, the Netherlands. Register now!

Why participate

The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders and increase your international network.

Employers meet talent

Is your organisation interested in early-career talents in Life Sciences? BioBusiness Summer School can get you in touch with business oriented PhDs, postdocs or Master students. More info can be found here.