Product Development Specialist

Job

Wil jij unieke productconcepten ontwikkelen op het gebied van Medische Hulpmiddelen (ISO 13485: 2016) en Personal Care & Cosmetics. Denk jij na over wat de consument nu en in de toekomst nodig heeft? En ben je in staat om van dit idee tot een geschikt product voor de doelgroep te komen die ook ontwikkeld wordt tot een marketingconcept.

Als Product Development Specialist bij BioClin ben je verantwoordelijk voor het (door) ontwikkelen van nieuwe en bestaande producten van idee tot het lanceren van het product in nauwe samenwerking met Sales, Marketing, Production & Supply en Quality & Registrations.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Het begeleiden, uitwerken en coördineren van ontwikkeling van verschillende selfcare producten, gebaseerd op het door ons gepatenteerde 2QR complex, en innovatieve voedingssupplementen
 • Het achterhalen en oplossen van verschillende inhoudelijke vraagstukken ten aanzien van productformuleringen
 • Het ontwikkelen, beheersen en beschikbaar maken van alle kennis en informatie over onze producten in productdossiers, DHF, marktinformatie
 • Het actief verzamelen en delen van informatie en kennis over onze producten aan distribiteurs, collega’s etc.

Profile

Wat wij van je verwachten als Product Development Specialist bij BioClin:

 • Minimaal HBO denkniveau en 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie als productontwikkelaar in de sector medical devices, farmacie, OTC, zelfzorg of laboratorium
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals ISO 13485, Food Regulations (HACCP en/of IFS Broker), MDR, MDD is een pré
 • Vermogen om nieuwe concepten uit te werken
 • Onze waarden spreken je aan

Benefits

We bieden je een supergoede werksfeer, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven en een goed salaris.

Company profile

Wat je van ons mag verwachten
BioClin is een informeel, dynamisch bedrijf waar we continu bezig zijn met innoveren, verbetering en optimalisatie van processen en producten, het beste product ontwikkelen voor onze klant en resultaat in nauwe samenwerking wordt gerealiseerd en gevierd. We bieden je een passend salaris en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven.

BioClin wil de wereld beter maken door het realiseren van duurzame product innovaties, onze identiteit is door 5 belangrijke principes gevormd en laten we zien in alles wat we doen:

 • We ontwikkelen en produceren producten waarmee we de wereld beter willen maken;
 • Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en zinvolheid van onze producten dat we ze zelf gebruiken en ze van harte adviseren aan vrienden en familie;
 • Wij geloven in fair partnerships en werken vanuit vriendschap en respect;
 • Voor echte duurzaamheid moet het mes aan twee kanten snijden; economisch aantrekkelijke producten met grote ecologische voordelen;
 • We werken met elkaar samen vanuit de visie op Groei & Bloei: We spenderen veel tijd met elkaar samen op het werk en dus zetten we ons in om het met elkaar enorm naar ons zin te hebben en samen te groeien.

Contact

Interesse, stuur je CV naar esther.vandijk@orangepearl.com

Voor meer informatie neem contact op met Esther van Dijk via 0152512899.

Location

Delft

Company

Orange Pearl Innovation Group

Publication date

29.06.2018

Publication end date

28.08.2018

Orange Pearl Innovation Group
Vacature delen via:

Jumpstart your career

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 24-28 June 2019 in Amsterdam, the Netherlands.

Why participate

The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders and increase your international network.

Employers meet talent

Is your organisation interested in early-career talents in Life Sciences? BioBusiness Summer School can get you in touch with business oriented PhDs, postdocs or Master students. More info can be found here.