Product Development Manager M/V

Job

Dechra Pharmaceuticals heeft binnen haar afdeling CMC in Bladel een vacature voor een

Product Development Manager M/V

Fulltime

Wat ga je doen als Product Development Manager?
Je bent verantwoordelijk voor tijdige ontwikkeling van een breed scala van doseringstypes van diergeneesmiddeltoepassingen. De Product Development Manager is lid van het Productontwikkelingsteam en rapporteert aan de Global CMC-lead.

In deze rol werk je nauw samen met de interne en externe productiepartners en CMO’s om ervoor te zorgen dat de ontwikkelde en geproduceerde producten voldoen aan de normen en verwachtingen van alle relevante regelgevende instanties en voldoen aan de Product Development-doelstellingen van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het leiden van CMC projectteams en fungeert als technical CMC lead in grotere multidisciplinaire projectteams die zowel interne als externe teamleden omvatten. Hierbij toon je technische expertise en leiderschap op het gebied van de ontwikkeling van farmaceutische producten en ben je in staat tot effectief samenwerken en beïnvloeden van cross-functionele projectteams.

Je interacteert regelmatig met technische experts in Farmaceutische Ontwikkeling, Regulatory, Quality and Manufacturing bij het opstellen en reviewen van definitieve technische documentatie, die vervolgens bij indiening bij de relevante gezondheidsautoriteiten zal resulteren in een positieve beoordeling

Profile

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding in de farmacie of (organische, analytische) chemie of in aanverwant wetenschappelijk gebied; Vaardigheden en kwalificaties:
 • Je bent in staat om met een creatieve aanpak te komen voor het oplossen van problemen.
 • Je bent zelfgemotiveerd, gedreven en vindingrijk.
 • Je bent zeer georganiseerd en georiënteerd op details.
 • Je bent toegewijd en zorgt ervoor dat projecten correct en op tijd worden voltooid.
 • 6+ jaar aantoonbaar relevante ervaring in formulering / analyse / productie in een farmaceutische omgeving.
 • Je hebt sterke interpersoonlijke vaardigheden hebben en bent flexibel.
 • Je demonstreert sterke analytische en organisatorische vaardigheden met de mogelijkheid om meerdere taken aan te pakken en prioriteiten te stellen.
 • Je hebt kennis van administratieve procedures en systemen zoals tekstverwerking, databases, beheer van bestanden en records, ontwerp van formulieren en andere kantoorprocedures en -terminologie.

Benefits

 • Een uitdagende, afwisselende en veelzijdige functie in een boeiende farmaceutische omgeving.
 • Af en toe reizen kan nodig zijn.

Contact

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in het profiel? Dan nodigen wij je uit om motivatie en cv te sturen via onze sollicitatiepagina ter attentie van Stefan van der Linden, HR Officer.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Brigitte Folmer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Business Development Manager, Manager Product Development, Manager Development, Productmanagement

Publication date

17.04.2018

Publication end date

16.06.2018

Jumpstart your career

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 25-29 June 2018 in Amsterdam, Leiden and Utrecht, the Netherlands. Register now!

Why participate

The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders and increase your international network.

Employers meet talent

Is your organisation interested in early-career talents in Life Sciences? BioBusiness Summer School can get you in touch with business oriented PhDs, postdocs or Master students. More info can be found here.