Laboratorium manager (Meewerkend)

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carriére als manager? Reageer dan snel!
Als Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het laboratorium. Je zorgt ervoor dat het laboratorium volgens geldende kwaliteitsnormen produceert. Je werkt onafhankelijk en oplossingsgericht. De onafhankelijkheid in deze functie is groot omdat de directeur en collega-managers op afstand zijn. Dit betekent dat vertrouwen een belangrijke rol speelt. Je rappoteert rechtstreeks aan de Director Europe en je collega-managers zijn ''slechts een telefoontje verwijderd'' en verspreid over de hele wereld.

Naast het operationeel managen van de afdelingen behoren de volgende taken ook tot je verantwoordelijkheden:
- Je hebt een hands-on mentaliteit;
- Je kracht ligt in het organiseren van dagelijkse activiteiten en planning;
- Je bent nauwkeurig, analytisch, flexibel, stressbestendig en een echte teamspeler met leiderschapskwaliteiten;

Voor een opdrachtgever in NL-Overijssel is Balans Laboratorium op zoek naar een:

Laboratorium Manager (Meewerkend)

Functie eisen:
- HBO niveau in biologische, chemische of dierenartsenwetenschappen is een pré;
- Werkervaring als projectleider, manager of assistent manager;
- Ervaring met levende cellen is een voordeel;
- Ervaring met hoge snelheid flow-cytometrie;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Sollicitatieprocedure

Deze functie is gebaseerd op een dagdienst van 40 uur per week. Je werkt van maandag tot vrijdag. Voor deze functie wordt een marktconform salaris aangeboden op basis van achtergrond en ervaring. De manager krijgt toegang tot een bedrijfswagen en een mobiele telefoon.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Cecile Demont op telefoonnummer 088 – 890 0837 of mail naar Cecile.demont@balans.nu. Zij staat je graag te woord!

Werk maken van dromen?
Wij hebben vele vacatures openstaan voor uiteenlopende functies, zoals laborant, analist, productontwikkelaar en kwaliteitsmedewerker. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de levensmiddelenindustrie, farmacie, chemie en andere productiebedrijven. Ben jij een laborant of analist op (k)mlo-, hlo-, wo-, of PhD-niveau, óf heb je een levensmiddelenopleiding (mas, has of wo) afgerond, schrijf je dan in bij Balans en maak werk van je dromen.

Volg ons ook op Twitter: @BalansLab en word lid van onze groep op LinkedIn: Balans Laboratorium.

DEVENTER

Balans Laboratorium and Procestechniek

21.10.2019

29.12.2019

Balans Laboratorium and Procestechniek

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 24-28 June 2019 in Amsterdam, the Netherlands.