(Junior) Event / Project Manager in Life Sciences

Job

We zoeken een startende Event / Project Manager die zich wil ontwikkelen tot een all-round projectleider in het organiseren van zakelijke evenementen in Life Sciences. Je kernactiviteit is project management, het mee helpen opzetten en organiseren van evenementen van A tot Z en ook het mede verzorgen van marketing & sales van evenementen.

Werkzaamheden o.a.:

  • Maken en bewaken van planningen, overzichten en draaiboeken.
  • Bezoekerscommunicatie en -administratie.
  • Telefonisch benaderen van bestaande klanten en prospects.
  • Verwerken en afhandelen van diverse aftersales activiteiten, incl. facturatie.
  • Bijhouden van de website en verzorgen van online en social media marketing.
  • Opstellen en versturen van nieuwsbrieven, e-mailings en postmailings.
  • Maken en uitvoeren van promotieafspraken met diverse partners.
  • Regelen van event benodigdheden, logistieke en facilitaire zaken.

Profile

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste, gedreven starter (max 2 jaar werkervaring) met minimaal een HBO opleiding, bv Hospitality of Event Management. Je hebt ervaring en/of aantoonbare affiniteit met organiseren en haal plezier uit het werken in een team dat zich samen inzet om de juiste beleving voor de klant te realiseren. Je bent een resultaatgerichte teamplayer, communicatief vaardig, klantgericht, hebt doorzettingsvermogen en hebt een ‘can-do’ mentaliteit. Je bent een intelligente doener, stressbestendig, leert snel en kan goed overzicht bewaken.

Benefits

We bieden een uitdagende en afwisselende fulltime functie, met ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je werkt samen in teamverband in een prettige, informele sfeer. We bieden goede arbeidsvoorwaarden. Het betreft een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling. Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt de salaris tussen €2.250 en €2.650 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Company profile

Hyphen Projects is marktleider in het organiseren van events, beurzen, conferenties, trainingen en bijeenkomsten voor de Life Sciences en aanverwante sectoren. Wij zijn bekend van o.a. BCF Career Event, de grootste carrièrebeurs in Europa voor hoopopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food en Farma. Daarnaast organiseren wij ook de toonaangevende conferentie “Innovation for Health” en de internationale BioBusiness Summer School. Ook zijn we de eigenaar van de vacaturesite BCFcareer.com.

Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven en ondernemende collega’s die het leuk vinden om samen projecten in de markt te zetten en ze tot in de puntjes te verzorgen. We hebben een platte structuur en een informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Onderscheidend voor ons bureau, is dat we de meeste projecten op eigen initiatief organiseren, dan wel in samenwerking met partners uit het veld. Eigen initiatief, pro-activiteit en teamspirit vinden we belangrijk.

Zie ook de volgende websites voor meer informatie over onze activiteiten:

www.bcfcareer.nl

www.innovationforhealth.nl

www.bdplifesciences.com

www.biobusinesssummerschool.nl

Contact

Ben je enthousiast over ons bedrijf en deze functie, dan zien we je CV en motivatiebrief graag tegemoet voor 20 mei.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Hyphen Projects

Haifen Hu

h.hu@hyphenprojects.nl

035 628 66 59

Location

Hilversum

Company

Hyphen Projects

Publication date

18.04.2019

Publication end date

17.06.2019

Hyphen Projects
Vacature delen via:

Jumpstart your career

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. The next edition of the summer school will be organised from 24-28 June 2019 in Amsterdam, the Netherlands.

Why participate

The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders and increase your international network.

Employers meet talent

Is your organisation interested in early-career talents in Life Sciences? BioBusiness Summer School can get you in touch with business oriented PhDs, postdocs or Master students. More info can be found here.