Food Technologist

Job Food Technologist

Als Procestechnoloog Food werk je in verschillende projecten aan de ontwikkeling van nieuwe producten en processen, het optimaliseren van bestaande processen, werk je mee aan de opstart van productielijnen en het opschalen en testen van nieuwe processen en producten. Daarbij begeleid je (proef)producties in de pilot plant of bij de klant.

Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, ontwikkelt producten en processen voor haar klanten in de levensmiddelenindustrie. Dit doen zij op basis van projecten, enerzijds voeren zij deze in-house uit in hun eigen lab en pilot plant, anderzijds werken ze on site bij de klant.

Profile Food Technologist

Voor de positie van Procestechnoloog Food zoeken wij kandidaten met het volgende profiel:
- HAS of HBO Chemische Technologie, WUR Levensmiddelentechnologie, Bioprocestechnologie of TU Chemische Technologie met ten minste 5 jaar relevante ervaring in de Food
- Ervaring kan liggen op conceptuele procesontwikkeling, verbeteren van processen en installaties, opstarten van installaties of fabrieken en conceptontwerp van processen.
- Bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van testen, dataverwerking en (proef)producties
- Bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van berekeningen (bijvoorbeeld massa-/warmteoverdracht)

Daarbij ben je goed in staat om complexe vraagstukken om te zetten in activiteiten en een planning, je kunt met weinig informatie een plan opzetten en informatie verzamelen om je project invulling te geven. Je bent technisch sterk, onderzoekend van aard maar pragmatisch en ondernemend.

We zoeken iemand die creatief is, een zelfstarter die het initiatief neemt. Je vindt het leuk om voor verschillende projecten te werken en bent flexibel. Daarnaast wordt van je verwacht dat je goed kan presenteren, zowel schriftelijk als mondelijk.

Werken bij klein een bedrijf waar je je creativiteit kwijt kunt, waar je kunt werken aan diverse technische projecten op het snijvlak van R&D, Quality en Manufacturing.

Ben jij de creatieve technoloog die interesse heeft in werken voor verschillende projecten? Vind je daarnaast duurzaamheid een belangrijk topic? Neem dan contact op met Cindy van Gorp via technologylifescience@ajilon.nl of 040 – 7999 010

regio Eindhoven

Ajilon Technology BV

28.04.2017

27.06.2017

Ajilon Technology BV

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. We are looking back on a successful edition of 2016.

Are you interested in making a career step towards the industry? In the academia, business subjects are not often elaborated upon. The BioBusiness Summer School is a programme tailored to bridge the gap. By immersing yourself in the business aspects of Life Sciences during this programme, you will learn the basic knowledge of BioBusiness, gain insight in the world of Life Sciences companies, meet leading business leaders, increase your international network, and while doing so explore the lively city of Amsterdam.