Crew tijdens BCF Career Event België (23 november - Gent ICC)

Op 16 november 2017 vindt BCF Career Event plaats in Gent ICC. Om deze dag soepel te laten verlopen zijn we op zoek naar crewleden om hand- en spandiensten te vervullen.

Werkzaamheden kunnen o.a. zijn:
* bezoekersregistratie: uitdelen van naambadges & floorplan
* werkgeversregistratie
* onsite registratie
* toegangscontrole
* coördineren CV checks
* zaal coördinator: sprekers assisteren bij hun presentatie

Over het event

BCF Career Event België is sinds de eerste editie op 23 november 2016 ook direct de grootste carrièrebeurs in België voor Bio/Life Sciences, Chemie, Food & Farma. Het is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in Bio/Life Sciences, Chemie, Food of Farma. BCF Career Event biedt je de mogelijkheid om op één dag en onder één dak in direct contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met andere organisaties die een rol kunnen spelen in je carrière. Bij BCF Career Event België zijn ruim 1200 werkzoekenden en studenten aanwezig als bezoeker.

De volgende editie zal plaatsvinden op donderdag 16 november 2017 in Gent ICC.

Voor meer informatie ga naar www.bcfcareerevent.be.

Profiel crew

Een crew lid moet:
* klantvriendelijk en representatief zijn
* een hands-on mentaliteit hebben
* vloeiend Nederlands en Engels spreken
* om kunnen gaan met laptop/desktop met een Office-pakket

Voor je hulp krijg je:
* een vergoeding van €10,- per uur die wordt uitgekeerd in Bol.com cadeaubonnen
* enkele consumptiebonnen
* toegang tot het lunch buffet (afhankelijk hoe lang je werkt)
* toegang tot het event (als je een halve dag werkt)

Geïnteresseerd? Stuur zo spoedig mogelijk een mail naar l.hillege@hyphenprojects.nl. Beschrijf in enkele zinnen wat je motivatie is om te komen helpen, welke ervaring je hebt en wat je link is met het event. Een volledige sollicitatie is niet nodig.

Vermeld in je mail ook het gelijk het volgende:
* Hoe laat kun je beginnen?
* Hoe laat wil je klaar zijn?
* Wil je bijv. zelf ’s middags de beurs bezoeken?
* Naar welke taken gaat je voorkeur uit?
* Maat crewshirt (S/M/L/XL)
* Jouw mobiele nummer

Gent (België)

Hyphen Projects

09.08.2017

20.09.2017

Hyphen Projects

Join BioBusiness Summer School to jumpstart your career in Life Sciences by gaining knowledge of business aspects such as product development, IPR, finance and business models. We are looking back on a successful edition of 2017.